Kielikoulu Acento Latino

Espanjan kielen opetusta

Lue lisää

Ajankohtaista / News

24.5.2020Ilmoittautuminen käynnissä ajalle 1.-14.6.Lue lisää »22.5.2020Ilmoittautuminen kesän tunneilleLue lisää »18.5.2020Keskikesän aikataulu on julkaistuLue lisää »17.5.2020Yusleyby Stoker Fernandez palaa Tradición VivaanLue lisää »16.5.2020Maanantain tuntien paikka vaihtuuLue lisää »

Uutiskirjeen tilaus

Tiiviskurssit / One-time intensive courses


Kesäaikataulussa on Yusleyby Stoker Fernandezin tiivareita keskiviikkoisin ajalla 17.6.-15.7. Tiivarit toteutuvat sillä edellytyksellä, että edeltävään maanantaihin klo 21 mennessä on tullut vähintään 5 ennakkoilmoittautumista. Näille tiivareille voi tulla myös ex tempore, jos tilaa on. Maksimioppilasmäärä on 10. Ilmoittautumisohjeet ovat tulossa pian. 

Näillä kesätiivareilla voi poikkeuksellisesti käyttää sarjakortteja ja korvata poissaoloja kevään kursseilta.

Ensimmäisten tiivareiden aiheina on Ladies' Style ja Rumba. Aiheita seuraaville viikoille voi myös toivoa. 


Ke 17.6. klo 17:30 Despelote & Ladies' Style

Ke 17.6. klo 19:00 Rumba


Taso: Avoin (salsaa / rumbaa tanssineille) 

Paikka:

Jazz Factory 
Suvilahdenkatu 10 / Sörnäisten rantatie 33 (2. krs) 
00500 Helsinki 

Lisätietoa paikasta täällä.

Hinta: 
23€ tai 1½ käyttokertaa sarjakortista / tiivari (1½ h) 
40€ molemmat tiivarit yhteensäToivomuksia tiiviskursseista voi esittää laittamalla postia osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi.

Ilmoittaudu tiivareille täältä

 

Huom.
Tiiviskursseilla ei voi käyttää sarjakortteja, ellei kurssin kuvauksessa ole toisin mainittu.

Osallistumisohjeita: 
  • Kursseille osallistuminen edellyttää aina ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumiset tehdään tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Kurssien toteutumisen varmistamiseksi niille tulee ilmoittautua viimeistään 3 päivää ennen kurssia. Kurssit perutaan, jollei niille ole riittävästi ilmoittautuneita määräaikaan mennessä.
  • Maksu tulee suorittaa etukäteen tilille Tradición Viva, Nordea 122830-13829. Jos kurssin kohdalla ei muuta mainita, hinta määräytyy kauden yleisten hintojen mukaan, kts. hinnasto. Tuo mukanasi tosite maksusta. Voit maksaa myös käteisellä, mutta varaathan tällöin mukaasi tasarahan.
  • Jos et peru ilmoittautumistasi viimeistään 3 päivää ennen kurssia, perimme kurssimaksun. 
  • Jätä yhteystietosi ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kurssia ei vähäisen osanoton takia pidetä, ilmoitamme peruutuksesta viimeistään päivää ennen kurssin alkua.
  • Ilmoittaudu tiivareille tästä.