Kielikoulu Acento Latino

Espanjan kielen opetusta

Lue lisää

Ajankohtaista / News

8.7.2020Elokuun ja syksyn aikatauluistaLue lisää »3.7.2020Yusleybyn tiivarit ke 15.7.Lue lisää »27.6.2020Ilmoittautuminen maanantain tunneilleLue lisää »1.6.2020Kokeilukerta uusille oppilaille vain 6 euroa / h!Lue lisää »18.5.2020Keskikesän aikataulu on julkaistuLue lisää »

Uutiskirjeen tilaus

Tiiviskurssit / One-time intensive courses


Kesäaikataulussa on Yusleyby Stoker Fernandezin tiivareita keskiviikkoisin ajalla 17.6.-15.7. Tiivarit toteutuvat sillä edellytyksellä, että edeltävään maanantaihin klo 21 mennessä on tullut vähintään 5 ennakkoilmoittautumista. Näille tiivareille voi tulla myös ex tempore, jos tilaa on. Maksimioppilasmäärä on 10. 

Näillä kesätiivareilla voi poikkeuksellisesti käyttää sarjakortteja ja korvata poissaoloja kevään kursseilta.


Ke 15.7. klo 17:30-19:00 Kuubalainen afro: Ochún 

Hame mukaan 🙂. 


Ke 15.7. klo 19:00-20:30 Rumba 

Huivi tai hame mukaan 🙂


Taso: Avoin (afroa / rumbaa tanssineille) 

Opettaja: Yusleyby Stoker Fernandez


Paikka:

Jazz Factory 
Suvilahdenkatu 10 / Sörnäisten rantatie 33 (2. krs) 
00500 Helsinki 

Lisätietoa paikasta täällä.

Hinta: 
23€ tai 1½ käyttokertaa sarjakortista / tiivari (1½ h) 
40€ saman päivän molemmat tiivarit yhteensä

Ilmoittaudu tiivareille täältä tai sähköpostilla osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi.Toivomuksia tiiviskursseista voi esittää laittamalla postia osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi.

Huom. 

Tiiviskursseilla ei voi käyttää sarjakortteja, ellei kurssin kuvauksessa ole toisin mainittu.

Osallistumisohjeita: 
  • Kursseille osallistuminen edellyttää aina ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumiset tehdään tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Kurssien toteutumisen varmistamiseksi niille tulee ilmoittautua viimeistään 3 päivää ennen kurssia. Kurssit perutaan, jollei niille ole riittävästi ilmoittautuneita määräaikaan mennessä.
  • Maksu tulee suorittaa etukäteen tilille Tradición Viva, Nordea 122830-13829. Jos kurssin kohdalla ei muuta mainita, hinta määräytyy kauden yleisten hintojen mukaan, kts. hinnasto. Tuo mukanasi tosite maksusta. Voit maksaa myös käteisellä, mutta varaathan tällöin mukaasi tasarahan.
  • Jos et peru ilmoittautumistasi viimeistään 3 päivää ennen kurssia, perimme kurssimaksun. 
  • Jätä yhteystietosi ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kurssia ei vähäisen osanoton takia pidetä, ilmoitamme peruutuksesta viimeistään päivää ennen kurssin alkua.
  • Ilmoittaudu tiivareille tästä.