Kielikoulu Acento Latino

Espanjan kielen opetusta

Lue lisää

Ajankohtaista / News

18.10.2017La 4.11. Yolin tiivari CONGOLue lisää »5.10.2017Uutuuskurssi Yusleybyn ja Felixin PARIRUMBA marraskuussaLue lisää »3.10.2017La 21.10. Guillermon tiivari KUUBALAISEN AFRON TEKNIIKKALue lisää »2.10.2017Rumbailta - NOCHE DE LA RUMBA pe 17.11.Lue lisää »26.9.2017Felix lasten taidetyöpajassa la 21.10.Lue lisää »

Uutiskirjeen tilaus

Tiiviskurssit / One-time intensive courses

LAUANTAITIIVARIT          


Syysaikataulussa
 on tiivareita lauantaisin. Tiivareiden aiheet ja opettajat ilmoitetaan syksyn mittaan. Toivomuksia voi lähettää sähköpostilla tai "äänestämällä" Facebookissa
   

  

La 21.10. KUUBALAISEN AFRON TEKNIIKKA

Tunnin tarkoituksena on kehon liikkeiden ja liikeratojen puhdistaminen sekä kokonaisvaltaisen koordinaation hiominen – lähtien aloitusasennosta ja päättyen liikkeen tai askeleen oikeaoppiseen lopettamiseen. Tunnilla kiinnitetään erityistä huomiota "muelleoon" eli jatkuvaan joustoon, joka helpottaa ylävartalon ja hartioiden koordinaatiota.

Aika:        la 21.10. klo 13-15 (2 h)
Opettaja:
 Guillermo Sarduy
Taso:       Kaikki
Hinta:      27€ tai 2 käyttökertaa sarjakortista 


La 28.10. EI TIIVARIA


 
La 4.11. KUUBALAINEN AFRO: CONGO
 
Congotanssit muodostavat yhden kuubalaisen afron päähaaroista. Ne saapuivat Kuubaan läntisestä Keski-Afrikasta Congo-joen seudulta tuotujen bantuorjien mukana. Congotansseihin kuuluvat palo, yuka ja makuta. Congotanssit ovat vaikuttaneet monien kuubalaisten populääritanssien, mm. rumban, syntyyn. 

Energinen palo on rituaalitanssi, joka 
esittää taistelua. Palolle on tyypillistä käsien, ylävartalon ja hartioiden voimakas liike. 
 
Yuka on vauhdikas ja keimaileva paritanssi, jossa nainen ja mies simuloivat kanan ja kukon liikkeitä. Siinä myös "rokotetaan" kuten rumbassakin ja monissa muissa congolaisista tansseista periytyvissä tansseissa. 

Makuta on vauhdikas ja energinen paritanssi, jossa on eroottinen pohjavire. Makuta on osaltaan vaikuttanut myös kuubalaisen rumban syntyyn. 
Tiivarin taso on avoin. Aikaisempaa kokemusta näistä tansseista ei tarvita.
 
Varusteet: Rennot ja joustavat vaatteet. Afrotansseja tanssitaan mieluiten paljain jaloin.


Aika:        la 4.11. klo 13:00-14:30 ( h)
Opettaja:
 Yoli Mendez Brown
Taso:       Kaikki
Hinta:      22€ tai  käyttökertaa sarjakortista Toivomuksia tiiviskursseista voi esittää laittamalla postia osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi.

Huom.
Tiiviskursseilla ei voi käyttää sarjakortteja, ellei kurssin kuvauksessa ole toisin mainittu.


Ilmoittaudu tiivareille tästä.

 


Osallistumisohjeita: 
  • Kursseille osallistuminen edellyttää aina ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumiset tehdään tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Kurssien toteutumisen varmistamiseksi niille tulee ilmoittautua viimeistään 3 päivää ennen kurssia. Kurssit perutaan, jollei niille ole riittävästi ilmoittautuneita määräaikaan mennessä.
  • Maksu tulee suorittaa etukäteen tilille Tradición Viva, Nordea 122830-13829. Jos kurssin kohdalla ei muuta mainita, hinta määräytyy kauden yleisten hintojen mukaan, kts. hinnasto. Tuo mukanasi tosite maksusta. Voit maksaa myös käteisellä, mutta varaathan tällöin mukaasi tasarahan.
  • Jos et peru ilmoittautumistasi viimeistään 3 päivää ennen kurssia, perimme kurssimaksun. 
  • Jätä yhteystietosi ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kurssia ei vähäisen osanoton takia pidetä, ilmoitamme peruutuksesta viimeistään päivää ennen kurssin alkua.
  • Ilmoittaudu tiivareille tästä.