Kielikoulu Acento Latino

Espanjan kielen opetusta

Lue lisää

Ajankohtaista / News

6.5.2019Alain Pérez y Su Orquesta Helsingissä la 6.7.Lue lisää »13.6.2019Elokuun aikataulu on julkaistuLue lisää »13.6.2019Pieni muutos keskikesän aikataulussaLue lisää »9.6.2019Pieni muutos keskiviikon aikataulussaLue lisää »28.5.2019Uusi opettaja GUILLEMO ZAYASLue lisää »

Uutiskirjeen tilaus

Tiiviskurssit / One-time intensive courses

FELIXIN TIIVARI KUUBALAINEN TANSSITEKNIIKKA ti 11.6.

Tiivarilla käydään läpi kuubalaisen tanssin tekniikkaa perinpohjaisesti. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiota sekä omaa tanssillista ilmaisua ja tanssin puhtautta. Erittäin hyödyllistä ja mielenkiintoista muistakin kuin vain kuubalaisista tansseista kiinnostuneille.

Katso video Kuuban kansallistanssiryhmän Conjunto Folklóricon lämmittelyistä, joissa tehdään useita Felixin tekniikkaopetuksesta tuttuja harjoituksia:
https://www.youtube.com/watch?v=erJeAvFTmPE

Pvm: ti 11.6. huom. muuttunut päivä ja kellonaika
Aika: klo 18:30-19:30
Opettaja: Felix Torres
Hinta: 23€ tai 1½ käyttökertaa sarjakortista 
Tällä tiivarilla voi myös korvata poissaoloja loppukevään kursseilta.

Ilmoittaudu tiivareille täältä.


Toivomuksia tiiviskursseista voi esittää laittamalla postia osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi.

 

Huom.
Tiiviskursseilla ei voi käyttää sarjakortteja, ellei kurssin kuvauksessa ole toisin mainittu.

Osallistumisohjeita: 
  • Kursseille osallistuminen edellyttää aina ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumiset tehdään tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Kurssien toteutumisen varmistamiseksi niille tulee ilmoittautua viimeistään 3 päivää ennen kurssia. Kurssit perutaan, jollei niille ole riittävästi ilmoittautuneita määräaikaan mennessä.
  • Maksu tulee suorittaa etukäteen tilille Tradición Viva, Nordea 122830-13829. Jos kurssin kohdalla ei muuta mainita, hinta määräytyy kauden yleisten hintojen mukaan, kts. hinnasto. Tuo mukanasi tosite maksusta. Voit maksaa myös käteisellä, mutta varaathan tällöin mukaasi tasarahan.
  • Jos et peru ilmoittautumistasi viimeistään 3 päivää ennen kurssia, perimme kurssimaksun. 
  • Jätä yhteystietosi ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kurssia ei vähäisen osanoton takia pidetä, ilmoitamme peruutuksesta viimeistään päivää ennen kurssin alkua.
  • Ilmoittaudu tiivareille tästä.