Kielikoulu Acento Latino

Espanjan kielen opetusta

Lue lisää

Ajankohtaista / News

26.6.2022Felixin tunnit tiistaisinLue lisää »10.6.2022Kesäaikataulu ja tuntien paikatLue lisää »10.6.2022Perjantain tunnit siirtyvät keskiviikkoon 15.6. alkaenLue lisää »19.4.2022Kokeilukerta uusille oppilaille vain 8eLue lisää »8.2.2022Uusi maalaus FelixiltäLue lisää »

Uutiskirjeen tilaus

Mäkelänrinne

Urhea-halli / Taitosali

Mäkelänkatu 47
Mäkelänrinne 
00550 Helsinki

Karttalinkki: https://rb.gy/rdmhah
  
Vuonna 2021 valmistunut huippu-urheilun keskus Urhea-halli sijaitsee Mäkelänrinteen lukion ja uimakeskuksen välissä. Urhea-hallissa Tradición Vivan tunnit pidetään Taitosalissa. 
 
Hallissa on elektroninen kulunvalvonta. Kulkulupa ladataan joko HSL:n muoviselle bussikortille (ei mobiiliappi) tai K-Plussa -kortille (ei luottokortille liitetty Plussa-ominaisuusi).

Plussa-kortin voi tarvittaessa hankkia maksutta:
 
HSL:n kortti voi olla haltijakohtainen. Kortille ei tarvitse ladata aikaa tai saldoa. Kortin voi ostaa suoraan HSL:ltä hintaan 5€ (R-Kioskilta 6€).
 
Julkisen liikenteen yhteydet
- raitiovaunut ja bussit
- juna (1 km Pasilan asemalta)

Pysäköinti 

Omaa parkkipaikkaa hallilla ei ole, mutta viereisen uimakeskuksen parkkipaikalla ja tien toisella puolella velodromin parkkipaikalla saa pysäköidä hintaan 1€ / h. 

Kulkulupaa varten toimitamme Urhea-hallille kaikista oppilaista etukäteen alla olevat tiedot: 
- nimi
- puhelinnumero (Urhean tärkeitä tiedotteita varten)
- sähköpostiosoite (Urhean tärkeitä tiedotteita varten)
- syntymävuosi (kaupungin tilastointia varten)
 
Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Tanssikoulu ei säilytä tietoja sen jälkeen kun ne on ilmoitettu hallille. 
 
Kun ensimmäisen kerran tulet Urhea-hallille, saavu noin varttia etuajassa, jotta vastaanottovirkailijat voivata ladata kulkulupasi HSL- tai Plussa-kortillesi. 

Jos käytät tunnilla korkokenkiä, koroissa pitää käyttää muovisuojuksia.
 
Pukuhuoneissa ei ole kaappeja vaan kaapit ovat käytävällä. Kaappien lukitus toimii samalla kortilla kuin hallissa kulkeminenkin.
 
Urhea-hallissa on lämmittely- / jäähdyttelytila, jota voi käyttää tuntien yhteydessä. Paikalle voi tulla aikaisintaan 1 h ennen tanssitunteja ja siellä voi viipyä vielä 1 h tanssituntien jälkeen. 
 
Hallissa on myös kahvila, joka on normaalisti avoinna n. klo 19 asti. 
 

Urhea_1024x597.png

 

Urhea_respa.jpg

  

Urhea_Taitosali.PNG