Kielikoulu Acento Latino

Espanjan kielen opetusta

Lue lisää

Ajankohtaista / News

18.7.2019Kesätauko 19.-31.7.Lue lisää »18.7.2019Guillermon elokuun kurssitLue lisää »12.7.2019Osallistu kyselyyn Dumasin elokuun tunneistaLue lisää »12.7.2019Pieni muutos ELOKUUN aikatauluun (tiistai)Lue lisää »2.7.2019Dumasin tiivarit to 1.8.Lue lisää »

Uutiskirjeen tilaus

Palvelut

Palvelut yrityksille ja yksityisille

diablito-s.png

Tanssikoulu Tradición Viva on kuubalaisiin ja muihin etnisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu Helsingissä. Tarjoamme monipuolista tanssin opetusta ammattitaitoisten opettajien sekä iloisten ja aitojen alan huippujen ja asiantuntijoiden johdolla toimipisteessämme Helsingin keskustassa. Tarjoamme myös yksityistunteja ja ryhmäopetusta yrityksille ja yksityisille ryhmille. 
Lisäksi meillä on vankka kokemus mukana olosta erilaisissa tilaisuuksissa esitysten ja vapaamuotoisten opetustuokioiden merkeissä. 
Toimimme mielellämme yhteistyössä kanssanne mukaansa tempaavien tanssituntien ja upeiden esitysten järjestämisen merkeissä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tiedustelemaan, mitä juuri teille parhaiten voisimme tarjota!


Tilaa esitys

Voit tilata tanssiesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin tai vaikka tanssin opetustuokion piristämään juhlaasi.

Lue lisää

Polttaritunnit

Voit tilata toivomustesi mukaisen tunnin polttariseurueellesi. Räätälöimme tunnin porukallenne sopivaksi. Valittavanasi on salsa, reggaeton, latin mix y.m. 

Koulussamme on suihkutilat miehille ja naisille. Keskeisellä paikalla sijaitsevalta koulultamme on helppoa lähteä jatkamaan illan viettoa. 

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.

Vuokraa tanssisalia

Tanssisaliamme voi vuokrata omaan käyttöön joko säännöllisesti tai tilapäisesti silloin, kun sali on vapaana.

Lue lisää

Tilaa lahjakortti

Lue lisää

Espanjan opetusta - Kielikoulu Acento Latino

http://www.acentolatino.fi