Kielikoulu Acento Latino

Espanjan kielen opetusta

Lue lisää

Ajankohtaista / News

18.7.2019Kesätauko 19.-31.7.Lue lisää »18.7.2019Guillermon elokuun kurssitLue lisää »12.7.2019Osallistu kyselyyn Dumasin elokuun tunneistaLue lisää »12.7.2019Pieni muutos ELOKUUN aikatauluun (tiistai)Lue lisää »2.7.2019Dumasin tiivarit to 1.8.Lue lisää »

Uutiskirjeen tilaus

Säännöt ja ohjeet / Rules and instructions

Koulun tiloissa

  • Suosittelemme tanssimaan sisäkengillä, tossuilla tai paljain jaloin. Emme ota vastuuta mahdollisista liukastumisista tanssittaessa sukat jalassa.
  • Ulkokengät tulee riisua sisään tultaessa ja jättää eteistilaan.
  • Laukut ja muut tanssisaliin vietävät tavarat pitää laittaa tanssisalin reunoille tai yläkorokkeelle. Niitä ei tule säilyttää tanssisalin takaosassa, siten että muut tunnilla kävijät voivat niihin kompastua. Jos läikytät vahingossa juomapullosta nestettä lattialle on, se pyyhittävä liukastumisten estämiseksi.
  • Vaatteesi voit säilyttää pukuhuoneessa. Ota silti arvoesineet salin puolelle siltä varalta, että tanssikoulun tiloissa liikkuisi epämääräisiä henkilöitä.
Jos sinulla on kysyttävää tunneista

...tai muuta asiaa, voit ottaa meihin kätevästi ja nopeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla. Tarkistamme saapuneet yhteydenotot päivittäin ja vastaamme mahdollisimman pian.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen tradicionviva@tradicionviva.fi. Erityisen kiireellisissä asioissa voit myös laittaa tekstiviestin tai soittaa. Numeron löydät sivulta yhteystiedot.

Muistahan seurata Ajankohtaista-sivuamme! Laitamme sinne uusimmat infot tunteihin ja muuhun toimintaan liittyen. Kannattaa myös liittyä postituslistallemme, niin saat tiedon mahdollisista tuntimuutoksista ja muusta ajankohtaisesta suoraan sähköpostiisi. Listalle voit ilmoittautua tästä linkistä.

Uusille oppilaille

Tunneille voit tulla koska vain kesken kauden ja ilman ilmoittautumista, mikäli aikataulussa ei muuta erikseen mainita. Tanssikoulun vuosi jakautuu syys-, kevät- ja kesäaikatauluun. Aivan uusia alkeita peruslajeista alkaa yleensä kolme kertaa vuodessa.

Voit maksaa kertamaksun tunnille tultaessa käteisellä (varaathan mukaasi tasarahan!). Tarkista muut vastaanottamamme maksuvälineet hinnastosivulta. Jos ostat sarjakortin, voit maksaa sen tilillemme etukäteen ja saat korttisi koululta kuittia vastaan.

Tule tunneille mukavissa ja rennoissa vaatteissa. Jalkineeksi sopivat parhaiten sisätossut tai tanssilenkkarit, ja voit tanssia myös paljain jaloin. Ota mukaan juomapullo ja pieni pyyhe, sillä tunneilla meno on yleensä aika reipasta ja hikistä. Jos unohdat juomapullon, voit lainata meiltä vanhoja juomapulloja tai muovisia juomalaseja, joita löytyy keittiötilasta.

Tanssikoulun varsinainen toimisto ei sijaitse samassa paikassa kuin tanssisali. Tanssikoulun ovet avataan viimeistään 15 minuuttia ennen tuntien alkua. Muista tulla ajoissa paikalle. Sisälle pääsee summeria painamalla. Joskus summerin ääntä ei erota tanssisalissa, kun tunti on jo meneillään ja musiikki pauhaa. Odota tällöin hetki musiikin taukoamista, niin salissa olijat kuulevat summerin ja päästävät sinut sisälle. Käytä aina tanssisalin varsinaista ulko-ovea, joka on summerilaitteen vieressä. Kesällä tanssisalin takaovikin saattaa olla auki jos on kovin kuuma, mutta tätä ovea käytetään vain tuuletukseen.

Jos odotat tunnin alkua tanssikoulun sisällä ja kuulet summerin soivan, paina seinässä olevan puhelimen näköisen laitteen ylintä nappia avataksesi oven seuraavalle tulijalle. Opettaja ei aina ehdi avaamaan ovea tuntia pitäessään.

--------------------------------------------------------------------------------------

Eipä sitten muuta kuin oikein makoisia ja rentouttavia tanssitunteja kanssamme!

Toivottaa 
Tanssikoulu Tradición Vivan väki